Sunday, 28 August 2011

hari yg paling lame aku kuar dlm sehari di KPTM

Assalamualaikum dan salamsejahtera .. hari niy aku updte blog bersme shah evans .. berskype lg tuuu .. cewah .. haha .. nga taip2 blog bole plak maen sembg2 .. bru la ade suasne cm ade membr kt sblah .. hua3 . best best best .. heE .. k lah .. brsmaan trikh yg aku sndri pon x ingat,yg psti hari rabu esok nye aku balik uma .. haaa,24 hari bulan .. aku da la hari tu tido lmbat,tido kt bilik shah evans ., bgun pg igt bas smpai kul 10 pg sbb ecam strt kul 11,rupe-rupenye kul 8 pg tu .. shah evans da tlggar kple aku time die bgun tido .. "eh,da lmbat do,bas smapi kul 8" .. lantas diriku membuke mte dan trus mngambil henset di tepi ku .. ececehh,cam nk wt novel la pulakkk :P .. aku tgok jam ..OMG!! .. oh macek gelabah!!! 7.45a.m .. aku bgun,terus balik bilik .. kuar bilik je nmpk bas nga hon2 .. aku tukar pkaian . basuh muke ngn badan,lap2 sikit,pstu trus pkai baju,then trus gerak naik bas .. babaiii~
         Sampai je kt kolej tabung haji tu,aku carik ar mne shah evans ngn aqil nih .. daus ade! .. x lme pstu shah evans dtg .. rupenye x sempat naik bas .. tpkse naik bas tmbang .. haha .. pdan muke :P .. aqil plak mne???
tyme nga jwb exam uh,ttbe aqil msuk dewan exam brsme roomte nyaaaa~ .. rupenye lmbat bgun tido .. hua3 .. menyedihkn~ :P
         Paz jwb exam,ade la 2 org mamat ni ajak gi lepak uma dowg,aku pon follow .. smpai uma mamat sowg niy,aku mnyambung tido yg amat sekejap pg tu slme 2 jam suku .. lpas da bgun uh,ready2 nk g BP mall,ttbe tsangkut plak kt square one,berkaraoke .. hua3 .. da puas menyakitkan dan memanaskan tekak kt pusat karaoke ke tu,ktowg pegi BP mall terus,dlm pkul 5 stgh ktowg pi order mkanan kt MK bistro .. mhal plak tuu .. chop3 .. kowg tau ke knpe ktowg pegi BP mall,pstu order mknan kt situ?? ade majlis berbuke puase bersama dak klas laaa .. DCGD 1/1 .. meriah tol time dowg sume da sampai uh .. bsing2,bergelak ktwe,dan yg pling penting bergmbar-gmbaran laa .. almaklumlaaa,amek kursus yg pkai kamere la ktekan .. hehe .. yg dowg niy dok jdik fotografer x diiktiraf,aku bkal jdik fotografer yg diiktiraf .. hoho .. pat,spe yg nk aku amek gmbo kawen die nnti,sile bwt temphan skrg klau nk murahh .. cewahh :P
         tup tup,ayam blackpaper sampai,tup tup,strawberry milkshake smpai,tup tup ayam BBQ sampai .. skli skle tibai bende2 mhal sket .. huhu .. byaran sume skli RM14 .. slme aku mkn niy slalu pling phal pon 5 iggt je .. hoho .. berjimatt~ .. dlm kul 8 ktowg pegi karaoke jamban dan bowling smpai kul 9 suku .. pegi bus stop dok tgu bas lme gile sampai hujan lebat,pkul 10 lebih baru la bas sampai .. duduk dlm bas dlm keadaan basah2 .. sejuk baii .. last2 smpai kt pondok guard asrama dlm pkul 11 .. so,kire2 sume skli,lebih kurang 15 jam aku kuar dlm hari tuu .. dr pkul 8 pg smpai pkul 11 mlm .. fuhh .. penatt baiii .. mlm tu tgok moviee .. esoknye exam HOGD .. pkataan depannye history .. emmh,mmg x dpat nk bce la mat .. pstu udoh x dpat jwb exam .. KO trus .. huhu .. laen kli aku xnk kuar lme2 cmtu .. esoknye mmg kesedihan melande .. hoho

*nabil,lain kli kawal sket happy go lucky kamu tuu .. impian kamu apee?? rncang program kamu dgn betul dan bijak keyh?? "baikk kakakk" .. actually tringin nk ade kakakk .. huaa .. who wanna be my sisterr??? T_T
       

2 comments:

  1. teetttttt, ha , kantoi x study pi jwb exam ! :p

    ReplyDelete
  2. hoho,akakk ,. maap2 .. sile marahkn sy skrg ,. hua3

    ReplyDelete

bile da tlintas pape kt otak tu jgn pkir byk ..
komen jew tross :)